Gør ideer til virkelighed

Har din virksomhed en ide, der har brug for at blive beskrevet, kickstartet og fulgt til dørs, så er SALQUIST måske den rette virksomhed for jer.
Vi har erfaring med at få gjort ideer til konkrete projekter og ført dem ud i livet.

Projektledelse

Kom sikkert i mål med virksomhedens projekter. Vi leverer kompetent projektledelse og ressourcestyring fra start til slut, hvor vi sikrer os at alle aspekter af projektets mål bliver nået.

Public relation

SALQUIST støtter med at få sat fokus på dine projekter gennem målrettede aktiviteter på den eller de platforme, som giver de bedste resultater for jer.

Strategisk kommunikation

Vi støtter jer med at løfte blikket fra den daglige drift og får sat fokus på at udvikle den kommunikationsstrategi, der vil bidrage til merværdi for både virksomhed, medarbejdere og kunder.

Public relations

At komme igennem hos medierne i dag er ikke uden udfordringer! Den gode gamle pressemeddelelse og kontakten til lokalavisen virker i visse henseender stadig, men er det her dine kunder er? God gammeldags journalistisk benarbejde virker stadig – og SALQUIST ved, hvad der skal til, så din virksomhed får den opmærksom den fortjener!

Projektledelse

Har din virksomhed et konkret projekt, event eller arrangement, der skal sikkert i mål – og leder I efter en kompetent ressource, der kan lede det? Så kan SALQUIST gå ind og styre processen. Sæt rammerne for opgaven og læn jer trygt tilbage! Vi bringer projektet helt i mål.

Strategisk Kommunikation

Ingen kommunikation uden plan! Hver dag bruger virksomheder millioner af kroner i kampløbet om at få sat fokus på deres produkter. Ofte sker det uden at tænke i sammenhæng mellem virksomhedens overordnede strategi og mål. SALQUIST støtter virksomheder med at tænke strategi, kommunikation og ledelse sammen, så kommunikationen ender med at understøtte virksomhedens overordnede mål.

Ann-Christina har stort organisatorisk talent, økonomisk sans samt evnen til at bevare overblikket og arbejde løsningsorienteret. Ann-Christinas store styrke er det operative felt. Hun arbejder selvstændigt og får ting til at ske. Hun er omstillingsparat og finder nye løsninger, når der dukker forhindringer op i arbejdsprocessen.

Ann-Christina har været en uundværlig støtte for Soldaterlegatet under planlægningen og afvikling af både beskæftigelsesprojektet “Tættere på arbejdsmarkedet gennem et godt hverdagsliv” og “Veterankonference 2016“, og jeg kan varmt anbefale Ann-Christina til lignende opgaver.

Thore Clausen

Sekretariatschef , Soldaterlegatet

Uddannelse af frivillige mentorer, buddys til brug for vores jobhjælp for arbejdsløse tidligere soldater og veteraner. Ann-Christina var ansvarlig for planlægning og gennemførelse.

En opgave hun løste til min og de frivilliges store tilfredshed. Det er ikke nemt at gennemføre uddannelse med et voksent, erfarent og engageret publikum, det kan Ann-Christina. Vi vil bruge hende igen.

Erik Holck Hansen

Chef i arbejdsmarkedsforvaltningen, Norddjurs Kommune

Jeg har samarbejdet professionelt med Ann-Christina ad flere omgange – både i forhold til almindelige webopgaver, men også udviklings- og innovationsopgaver. Ann-Christina er en synlig og visionær person, der evner at tænke strategi og kommunikation (på flere platforme) sammen.

Hun går åbent i dialog om projekters udvikling, samtidig med, at hun bevarer en naturlig autoritet og gennemslagskraft i projektsamarbejderne.

Jeg kan således varmt anbefale Ann-Christina og står gerne til rådighed for eventuel uddybning.

Kresten Wiingaard

CEO og medejer, Adapt

VIL DU VIDE MERE?

Står du med et konkret projekt, ide eller udfordring?
Eller har I brug for nogen, der kan sætte fokus på virksomhedens kommunikation?

Ring eller skriv for et uforpligtende møde!

Kontakt os