KOMMUNIKATION · MARKEDSFØRING · SOCIAL MEDIA · Projekt management · SEO · BRANDING & DESIGN

Kommunikation

+20 års erfaring med såvel praktisk som strategisk kommunikation

SEO & Konkurrentanalyser

God SEO kan spare dig for mange dyre markedsføringskroner. Få styr på dit websteds ranking og løft din CTR til nye højder

Markedsføring

Markedsføring på tværs af trykte og digitale platforme mod såvel B2B som B2C

Project management

Har du mistet overblikket eller mangler en til at samle trådene, tilbyder vi at drive dine projekter, så de får den opmærksomhed, de fortjener. 

Branding & Design

Vi udvikler dit brand og visuelle udtryk, så det får opmærksom hos den målgruppe, du gerne vil nå 

Social Media

Lorem ipsum dolor sit amet, et his doming audire bonorum, nostro ponderum ut eos. 

Salquist ApS har fokus på projekter og koncepter. 

Vi arbejder på tværs af både offentlige, private og frivillige aktører. Sammen skaber vi bæredygtige projekter, der er med til at gøre en forskel. 

Vores styrke er konceptudvikling og kommunikation. Derudover håndterer vi også den praktiske del af PR, marketing, webudvikling, projekter og events.

Vi tager udgangspunkt i dine kunders behov og bringer dig til at se kernen i din virksomheds kompetencer, så de kan bringes i spil – alene eller i samarbejde med andre – til gavn for planeten, profitten og personerne – i og omkring din virksomhed.

Vi opbygger, udvikler og udfører egne projekter i samarbejde med private og offentlige kunder. Målet er, at vi gennem vores projekter i samarbejde med de rette og relevante interessenter er med til at gøre verden til et bedre sted.

Virksomheden sætter fokus på formidling og fællesskaber og sætter en ære i at gøre det uforståelige forståeligt.

Kommunikation, dedikation og motivation er nøgleordet for vores lille virksomhed. Vi er et godt og sammentømret team, der komplimenterer hinanden rigtig godt. Og efter behov trækker vi de ressourcer ind, der er nødvendige for at skabe det bedste resultat. Vi håber også, at vi kan vinde jeres tillid!

Cases

ELG
SPIRITS

uDSENDT AF DANMARK

SOLDATERFORSIKRING

+45 2329 7604

salquist@salquist.dk

Puggaardsgade 3, st. tv
1573 København V